Mii gullo? - Giitu buorre! Elikkäs mitä kuuluu? - Kiitos hyvää?

Sain sitten eilen hotellin johtajalta nipun saamen kielen sanoja ja lauseita, samoin siinä on lapin kielen sanoja. Nyt sitten alkoi saamen kielen opiskelu tosissaan ja ranska jatkuu tietenkin =) Tänään pääsin puhumaan venäjääkin kun yksi ranskalaisista asiakkaista puhui venäjää hyvin. Heidän lapsi on adoptoitu Novosibirskistä.

Täällä ei kyllä tiedä koskaan mitä seuraavana päivänä tapahtuu. Tänään kävin ensin huskysafarilla ja iltapäivällä oli pilkkimistä ja vierailu Tunturi-Lapin museoon Skierriin. Päädyin sitten tekemään joulukoristeita museon tädin kanssa sillä aikaa kun ranskikset oli kattelemassa videota. Yksi asiakkaista ihastui museoon ikihyviksi ja mietti jättävänsä toisen kelkkasafarin väliin että pääsisi museoon vielä uudestaan. Se on oikein =) Kelkkailu on ihan jees mutta ei kyllä kovin ympäristöystävällistä.

Kiitokset kaikille korteista ja Joulutervehdyksistä! Täältä tipahtelee kortteja sitten hyvin vaihtelevasti, joulukortit tulee varmaan helmikuussa tällä menolla. Mutta jospa saisin tähän lisättyä kuvia lähipäivinä.

Huskyt on kyllä hauskoja koiria, kamalan uteliaita ja kilttejä. Ja niillä on kaikilla oma luonteensa. Joskus ne alkavat tappelemaan keskenään jos joutuvat odottamaan liian kauan safarin lähtöä. Ja se kamala haukku ja ulvonta ennen lähtöä mutta saman tien kun lähdetään matkaan koko porukka hiljenee ja hetken aikaa ei kuulu mitään. Sen jälkeen alkaa surullinen ulvonta - ne koirat jotka jäävät kennelille aloittavat kovaäänisen protestoinnin.