Se oli sit siinä tämä kausi. Huomisaamuna lähtee viimeinen ryhmä pois .

Tämä oli erityisen mukava ryhmä, vaikka paljon kaikenlaista tapahtuikin: kelkkasafarilla yksi nainen painaa kodalta lähdettäessä kaasun pohjaan ja kelkka suoraan puuhun ja lunastukseen - ihmisille ei ihme kyllä tapahtunut mitään. Kelkan haku keskeltä mettää oli kyllä oma operaationsa, neljä tuntia ja kolme ihmistä se vaati. 

Poroajelun jälkeen bussikuski oli ajanut poron päälle ja käynyt laskemassa siitä veret ulos - patonginpurijat ihmetelleet kauhuissaan että onko tämä aivan normaalia. Tänään taas yksi oli pudonnut huskyajelulla reestä pois - murtunut käsi + haava päässä... Eli kohtuullisen paljon kaikenlaista yhden viikon aikana.

Eilen kävin ranskalaisten kanssa Pyhäkeron huipulla. Istuivat matkan kämpälle reessä ja sen jälkeen lumikengillä ylös. Hirmuinen tuuli oli tunturin huipulla mutta sinne ne halusivat mennä. Paluumatkalla melkoisen väsynyttä porukkaa reen kyydissä.

Viikko sitten sopuli eksyi hotelliin sisälle. Siellä se oli alakerrassa kauimmaisessa nurkassa pelokkaana. Otettiin kaveri pahvilaatikkoon ja siirrettiin ulos. Ilmeisesti siis tulossa hyvä sopulivuosi.