Eipä paljoa kerennyt huomaamaan vuoden vaihtumista tällä viikolla. Töitä oli ihan järjettömästi. Päivät safareilla ja aamut ja illat omia hommia. Ei kiitos enää tämmöisiä viikkoja. Tuleva viikko on onneksi helpompi.

Kelkkasafarilla sattui miun osalta pahin tilanne ikinä kun yksi tyttö menetti tajuntansa. Onneksi tiedettiin heti mitä pitää tehdä ja saatiin asiakas tien varteen ambulanssin haettavaksi. Pakkasta oli siinä vaiheessa melkein 30 kun puolitoista tuntia aikaisemmin lähtiessä oli vain -15. Pakkanen vaihtelee täällä todella paljon.

Jälkeenpäin saatiin asiakkailta todella hyvää palautetta turvallisista ja mukavista kelkkasafareista, yleensä niistä ei tule sen ihmeellisempää palautetta mutta nyt tulivat erikseen kertomaan siitä miten mukavaa oli kelkkaillessa. Ja miten kiva oli nähdä kun oppaatkin jää jumiin hankeen...kuka lie jäi

Jaa että vuosikin vaihtui. Se meni kyllä ihan kokonaan ohi mutta eihän kyse olekaan kuin numerosta, niitä tulee ja menee  

Mutta jospa tästä vuodesta tulisi taas vähän edellistä parempi. Ja tuleehan siitä kun järjestää niin! Hyvää alkanutta vuotta kaikille!