Tänään oli sitten liian pitkästä aikaa mahdollisuus keskittyä vähäsen tähän blogiin ja muihin kirjoitus- ja valokuvahommiin joille on tuntunut koko ajan olevan liian vähän aikaa. Syynä tähän kummalliseen ylimääräiseen aikaan oli kuumuus. Valtava kuumuus joka teki mahdottomaksi kaiken ulkona olemisen. Mittari näytti varjossa +28 astetta ja ulkona ei voinut olla. Ja nyt ukkostaa eli vieläkään ei voi mennä ulos.

Tosiaan muutin tässä hiljattain blogin nimeä. Alkuperäinen, joulukuussa 2009 antamani nimi oli Talvi Hetassa. Ja blogin kuvaus on siitä lähtien ollut:

"Tässä blogissa kirjoittelen kuulumisia pohjoisesta, Hetasta. Siellä olisi tarkoitus viettää seuraavat lähes neljä kuukautta ihmettelemässä pohjoisen elämää. Kirjoittelen aina kun en ole jossain jänkhällä sikäli kun netti toimii." 

Mietin että nyt voisi olla aika muuttaa tätä kuvausta hieman. näin lähes viisi vuotta myöhemmin. Nimen muutin jossain vaiheessa nimeksi "Talvi (jos toinenkin) Hetassa ja siellä ja täällä". Nyt päätin myös muuttaa nimeä.