Scorpionseja lainatakseni, hyvä biisi tuo. Varsinkin se versio jonka soittavat Wienin filharmonisen orkesterin kanssa. Hieman omituinen ehkä mutta miusta hyvä. Mutta se siitä, tulinpa sitten isoon kaupunkiin eli Rovaniemelle. Huomenna on vapaapäivä. Enkä entinyt edes kovin kauaksi Hetasta kun tuli tieto että yksi oppaista oli ajanut kelkan puuhun ja solmuun. Onneksi oppaalle itselleen ei käynyt kuinkaan, henkisiä kolhuja vaan. Mutta nyt sit yksi kelkka vähemmän, taas.

No joo, Rovaniemellä siis. Huomenna suuntana Posio, meen sinne työhaastatteluun. Sit joko huomisiltana takas Hettaan tai vasta perjantaina aamulla, töissä tarvii olla vasta puoliltapäivin. Kaupungille on kait pakko mennä kun pitäisi löytää ElisaShopit. Olivat sit taas antaneet väärää tietoa tuosta puhelinnumeron siirtämisestä miulle. Se on kiva kun täällä näitä shopitteja on joka poronkuseman välein...

Pakkasta oli aamulla vaivaiset 19 astetta ja iltaa kohti kiristyi, välillä oli -34 mutta täällä Rovaniemellä enää 28. Kesää kohti siis. Aurinkoa odotellessa, vielä ei näy.