Jos ei koko Lappia voi pakata mukaan niin ainakin osan sitä voi. Lapinkoiraherra Taikahallan Nietosvarvas eli Tosse saapui tänään Hettaan jossa viettää seuraavat kaksi viikkoa, hiihdonopettajakurssin jälkeen ajelen tänne hakemaan petoa ja sitten Pääsiäiseksi Kitteen mummolaan kohtaamaan maailman suurin kissa.

Kuvia kaverista ei nyt vielä ole, ei oikein ehtinyt kuvaamaan kun olin yksin 350 km autossa kaverin kanssa. Tosse on siis syntynyt Ivalossa ja on paimensukuinen lapinkoira. Matka Hettaan meni yllättävän hyvin, kaveri tosin olisi halunnut istua sylissä koko ajan eli noin 12 kertaa piti nostaa koira pois sylistä takas omalle paikalleen. Loppumatkasta taisi tajuta lopulta että hänen kuuluu olla takapenkillä. Matkalla tuli myös haukuttua porot, jännä juttu miten noilla on tuo porohomma verissä! 

Tänään oli muuten kerrassaan upea keli taas. Aamulla tosin pyrytti täällä Hetassa mutta muuten koko matkan kirkasta. Takaisin Hettaan tultaessa näin taas upeat revontulet, vielä hienommat kuin viimeksi.

Kuvia koiruudesta toivottavasti huomenna, ellei kamera ole syöty sitä ennen =)