Onneksi en tätäkään tiennyt silloin kun olin täällä retkeilymajalla ekat yöt ihan yksinäni. Tämä koko hotellin alue on ikivanha saamelaiskylän paikka sekä hautapaikka. Koko retkeilymaja onkin hieman pelottava, tänään selvisi että alakerran alapuolella on vielä yksi kerros lisää. Siellä olikin sitten mm. vanha kylmiö jonka ovi näytti siltä että jos se menee kiinni sitä ei enää saa auki. Oltiin toisen oppaan kanssa purkamassa varustehäslinkiä tuolla alakerran varastolla ja alettiin kertoa kummitusjuttuja sillä seurauksella että kumpikaan ei enää uskaltanut mennä pyykkituvalle yksinään. Hullulla on halvat huvit, idiootilla ilmaiset.

Ranskalaiset muuten on kovasti tykänneet näistä kovista pakkasista. Viine viikon ryhmä oli aluksi sitä mieltä että oli liian lämmin kun oli vain -15. Loppui kuumuudesta valittaminen loppuviikosta kun oli jopa -43 enimmillään...

Tässä vielä kelkkakuva, otettu viime sunnuntaina kun pakkasta oli koko päivän yli 30 astetta. Tuommoiset kelkat pitäisi muuten kieltää lailla, juuttuvat joka paikkaan ja tuhoavat reitit. Pidempi tela olla pitää.